Ομιλίες και βιωματικές δράσεις στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 ομάδα επιστημόνων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισκέφτηκαν το Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών, όπου πραγματοποίησαν διαλέξεις για τους γονείς και βιωματικές δράσεις και παιχνίδια για τους μαθητές.

Πιο αναλυτικά, ομιλίες για τους γονείς πραγματοποίησαν ο Δρ. Γεροδήμος Βασίλειος, Αν. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΠΘ με θέμα «Άσκηση και υγεία» και η κα. Μελισσοπούλου Αναστασία, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος με θέμα «Διατροφή και υγεία» .  Βιωματικές δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά πραγματοποίησαν η Δρ. Καρατράντου Κωνσταντίνα, διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ, ο Δρ. Κρομμύδας Χαράλαμπος, διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ και η κα. Κατσούλα Χριστίνα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κα Μπουραζάνα Ηλιάνα, ο συνάδελφος Νηπιαγωγός κος Χατζής Αθανάσιος, οι γονείς και τα παιδιά ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων για την εποικοδομητική ενημέρωση και τις πλούσιες εμπειρίες που αποκομίσαμε και ευχόμαστε και για μια μελλοντική συνεργασία.