Ομιλητής σε ιατρικό συμπόσιο στα Τρίκαλα o Αχιλλέας Κούμπος

O συντοπίτης Ιατρός θα συμμετέχει και θα υπάρξει ομιλητής σε συμπόσιο χειρουργικής και νοσηλευτικής ογκολογίας που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την ερχόμενη εβδομάδα

Με ενδιαφέρον για την ιατρική κοινότητα των Τρικάλων, της Θεσσαλίας και ευρύτερα, αναμένεται η διοργάνωση του επιστημονικού συμποσίου χειρουργικής και νοσηλευτικής ογκολογίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 3-4 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Aeton Melathron στα Τρίκαλα.

Την οργάνωση του συμποσίου έχει αναλάβει o Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων ενώ οι συμμετέχοντες σε αυτό, πρόεδροι και ομιλητές είναι εξέχουσες προσωπικότητες της ιατρικής κοινότητας, με βαθειά γνώση του θέματος και μεγάλη κλινική εμπειρία. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο συντοπίτης ιατρός κ. Αχιλλέας Κούμπος, ο οποίος σύμφωνα με το πρόγραμμα θα τοποθετηθεί επί ιατρικών ζητημάτων στις 7:30 του απογεύματος της Παρασκευής κατά την εξέλιξη των εργασιών.

Στόχος του συμποσίου είναι φυσικά η ενημέρωση των ιατρών για τις εξελίξεις στον τομέα της χειρουργικής και νοσηλευτικής ογκολογίας καθώς και η διεξαγωγή εποικοδομητικού διαλόγου.

Ελπίδα και πεποίθησή των διοργανωτών είναι πως το συμπόσιο θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, καθιερωμένο ως θεσμός για τα ελληνικά επιστημονικά δρώμενα.