Εφοδιάστηκαν με χαμόγελο και καλοκαιρινή διάθεση οι μαθητές του Πετρωτού

Καλοκαιρινή εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις διοργάνωσαν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου του χωριού

Εφοδιάστηκαν με χαμόγελο και καλοκαιρινή διάθεση και συναντήθηκαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν το καλοκαίρι και τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Ο λόγος για τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Πετρωτού, που διοργάνωσαν την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, φωνάζοντας αντίο στο σχολείο και το διάβασμα και καλωσορίζοντας τις διακοπές.

Η γιορτή που προετοίμασαν τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους ήταν εξαιρετικά όμορφη. Αναδείχτηκε το ταλέντο τους στην υποκριτική, το τραγούδι και το χορό, κάτι που προκάλεσε την εντύπωση όλων εκείνων που έσπευσαν να τους απολαύσουν. Οι μικροί μαθητές ψυχαγώγησαν ιδιαίτερα τους προσκεκλημένους τους, παρουσιάζοντας θεατρικά, τραγουδώντας και απαγγέλλοντας ποιήματα. Στην διάρκεια της εκδήλωσης έπαιξαν παιχνίδια, λαμβάνοντας μια καλοκαιρινή πρόγευση για τους μήνες της ξενοιασιάς και της χαλάρωσης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο προϊστάμενος του σχολείου κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τους δασκάλους και τον  Σύλλογο γονέων για τη στήριξη καθώς και την διευθύντρια του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας για τη συνεργασία που ανέπτυξαν τα δυο σχολεία, κάτι που θα συνεχιστεί και τα επόμενο χρόνια.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και το διευθυντή κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και το Δήμο Φαρκαδόνας και τον δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη για τη  στήριξη που παρείχαν και τα όσα προσέφεραν από την πλευρά των Υπηρεσιών τους για το σχολείο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τον αποχαιρετισμό των μαθητών που πλέον προετοιμάζονται να φοιτήσουν στο γυμνάσιο.