Οργανώνει τη δράση του το ΚΚΕ έχοντας μπροστά του τις εκλογές

Πολιτική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου στο Ζάρκο με ομιλητή το Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας

Ανοιχτό διάλογο με τους εργαζομένους έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ. Στόχος η καταγραφεί των προβλημάτων που απασχολούν το λαό και η ανάδειξη των θέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό εντείνει την πολιτική δραστηριότητα, διοργανώνοντας εκδηλώσεις στην περιφέρεια του νομού, μια εκ των οποίων στο Ζάρκο, το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το βράδυ στην ταβέρνα «Νικατσιός» στην εθνική οδό Τρικάλων –Λάρισας , κόμβος Ζάρκου). Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

Με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο το ΚΚΕ αποκαλύπτει την προπαγάνδα της κυβέρνησης για δήθεν «έξοδο από τα μνημόνια», και «επιστροφή στην κανονικότητα», προσπαθώντας να κρύψει ότι θέλουν το λαό να συνεχίσει να ματώνει για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Συζητάει για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει και είναι αναγκαίος και ρεαλιστικός.

Ταυτόχρονα προετοιμαζόμαστε και οργανώνει τη δράση του για τις εκλογικές μάχες του επόμενου διαστήματος (δημοτικές, περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές) με στόχο την ισχυροποίηση του κόμματος και των συνδυασμών του παντού.

Ανάλογη εκδήλωση διοργανώνει μια μέρα αργότερα και στην περιοχή της Καλαμπάκας.
2 Σχόλια

  1. Ξανθος Νατσινας.
    09/11/2018 at 00:02

    Τρία κόκκινα γράμματα. Ο λαός να ανατρέψη τις αντιλαϊκές πολιτικές στους δήμους και όχι μόνο.

  2. Ξανθος
    09/11/2018 at 00:00

    Τρία κόκκινα γράμματα. Ο λαός να ανατρέψη τις αντιλαϊκές πολιτικές στους δήμους και όχι μόνο.