Οργανώνονται στο Κίνημα Αλλαγής στα Τρίκαλα

Διοργανώνουν ανοιχτή Νομαρχιακή συνέλευση την Πέμπτη το απόγευμα με ομιλητές τους Λεωνίδα Γρηγοράκου βουλευτή και Γεράσιμο Γεωργάτου, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος

Στο επίκεντρο του διαλόγου αναμένεται να βρεθούν την προσεχή Πέμπτη θέματα που σχετίζονται με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στην διάρκεια της ανοιχτής Νομαρχιακής Συνέλευσης Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής.

Η Νομαρχιακή Συνέλευση αναμένεται να διεξαχθεί στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, παρουσία του Λεωνίδα Γρηγοράκου βουλευτού και Γεράσιμου Γεωργάτου, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος.

Η ανοιχτή, γενική νομαρχιακή συνέλευση, εντάσσεται στις γενικότερες εκδηλώσεις που διεξάγει το τελευταίο διάστημα το Κίνημα, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους φίλους και τα μέλη του, για τις θέσεις πάνω σε πολιτικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο και την κοινωνία. Παράλληλα στην ανοιχτή, γενική συνέλευση αναμένεται να συζητηθούν το πρόγραμμα του Κινήματος βάσει του οποίου κινήθηκε η πρόεδρος κα Γεννηματά στην ΔΕΘ ενώ θα ασχοληθούν και με θέματα της αυτοδιοικήσης, βαδίζοντας προς τις εκλογές του ερχόμενου Μάη.

Η ατζέντα των θεμάτων χαρακτηρίζεται από τοπικά στελέχη γενική ενώ διανύοντας το φθινόπωρο και οδεύοντας προς το χειμώνα θα ενταθεί ο κύκλος των εκδηλώσεων μιας και θα διανύουμε μια έστω ανεπίσημη προεκλογική περίοδο που θέτει σε εγρήγορση τα πολιτικά κόμματα.