«Όργωσαν» στην κυριολεξία την λαϊκή αγορά Μιχάλης Μπαγιώτης και υποψήφιοι σύμβουλοί του

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», περιόδευσε για ένα ακόμη Σάββατο στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας  

«Όργωσαν» στην κυριολεξία την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλης Μπαγιώτης και πολλοί από τους δημοτικούς του συμβούλους που συμμετείχαν στην πρωινή περιοδεία.

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης, όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗLIVE» πραγματοποίησε ένα από τα δυνατότερα περάσματα στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας με τους πολίτες της Φαρκαδόνας και των γύρω χωριών καθώς και με τους παραγωγούς και μικροπωλητές να τον υποδέχονται αρχικά, ως φίλο και μετέπειτα, ως υποψήφιο δήμαρχο.

Υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι χαιρέτησαν έναν προς έναν τους πολίτες και τους επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς, τους οποίους ο κόσμος τους φώναζε με τα μικρά τους ονόματα, φανερώνοντας την οικειότητα που έχουν μαζί τους, υπενθυμίζοντας ότι στα πρόσωπά τους βλέπουν τους ίδιους τους εαυτούς.

Η ικανοποίηση στα πρόσωπα του Μιχάλη Μπαγιώτη, αλλά και σε όσων των ακολουθούσαν και αποτελούν κομμάτι του συνδυασμού τους, υπήρξε έκδηλη, γεγονός που τους δείχνει και τους ανοίγει το δρόμο για την νικηφόρα πορεία του συνδυασμού την ερχόμενη Κυριακή.

Και τα μηνύματα που έδωσε σήμερα, η Φαρκαδόνα, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το Μιχάλη Μπαγιώτη. Μηνύματα νίκης στις εκλογές και αλλαγής πλεύσης και πορείας στο Δήμο Φαρκαδόνας με δήμαρχο το Μιχάλη Μπαγιώτη.