Ορίστηκαν οι λυκειακές επιτροπές των εξετάσεων για λύκεια Φαρκαδόνας και Οιχαλίας

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την φετινή εξεταστική δοκιμασία

Σε δυο περίπου εβδομάδες απόφοιτοι και τελειόφοιτοι γενικών και επαγγελματικών λυκείων ρίχνονται στη μάχη της εξεταστικής δοκιμασίας, διεκδικώντας μια θέση σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων ήδη συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων που ξεκινούν στις 7 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων από πλευράς διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων απεστάλησαν στα 13 σχολεία που θα λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα, μαζί της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, οι λίστες των μελών που θα αποτελέσουν τα μέλη των λυκειακών επιτροπών που θα συντονίσουν το έργο των εξετάσεων εντός των κέντρων.

Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να διαγωνιστούν στο 1ο και στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, σημεία που έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα.

Στο τέλος της ερχόμενη εβδομάδας αναμένεται να αποσταλούν στα σχολεία οι λίστες των επιτηρητών που θα αναλάβουν τις ημέρες των εξετάσεων να επιτηρούν τη διαδικασία των εξετάσεων.

Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται να ανακοινωθούν και οι εκπαιδευτικοί που θα αναλάβουν την διόρθωση των γραπτών άλλων περιοχών, που θα φτάσουν στα Τρίκαλα για βαθμολόγηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επιλεγεί κάποιος βαθμολογητής θα πρέπει την τρέχουσα σχολική χρονιά να δίδασκε ένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα.