Όχι ιδιαίτερα σοβαρά τα πρώτα συμβάντα του 2017

Μπορεί η έλευση του νέου χρόνου να βρήκε την πλειονότητα των Φαρκαδόνιων στα σπίτια τους ή σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους υπαλλήλους στα Σώματα Ασφαλείας και τους λοιπούς εργαζόμενους.

Στο καθήκον βρήκε η έλευση του νέου έτους τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας, του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, του ΕΚΑΒ και του Αστυνομικού Τμήματος.

Λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου τα κέντρα των Υπηρεσιών δέχτηκαν τις πρώτες κλήσεις του έτους, σπεύδοντας να συνδράμουν για το κοινωνικό σύνολο.

Όσον αφορά το πρώτα συμβάντα του χρόνου που καταγράφτηκαν στις προαναφερόμενες Υπηρεσίες ευτυχώς δεν χαρακτηρίστηκαν ιδιαίτερα σοβαρά, πλην μίας περίπτωσης.

Το πρώτο περιστατικό για το 2017 το δέχτηκε το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς διακομίστηκε πολίτης στη νοσηλευτική μονάδα της περιοχής μας, με έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Στις 03:30 το πρωί ήρθε το πρώτο περιστατικό για το ΕΚΑΒ που εφημέρευε στην Φαρκαδόνα. Κλήθηκε, σύμφωνα με το κέντρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει από το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ήρθε το πρώτο περιστατικό για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας. Στις 16:50 του απογεύματος της Πρωτοχρονιάς το πρώτο σήμα του χρόνου στην Υπηρεσία αφορούσε φωτιά σε ξηρά χόρτα μεταξύ Οιχαλίας και Κρήνης. Το σημείο προσέγγισε ένα όχημα με 2 υπαλλήλους που κατέσβησαν την φωτιά.