«Οχυρώνονται» με συστήματα ασφαλείας πλέον και οι ιδιώτες

Συστήματα ασφαλείας επιλέγουν να αγοράσουν ολοένα και περισσότεροι συνδημότες, έπειτα από τα αυξημένα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που καταγράφονται τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας.

Μάλιστα, έντονη ανησυχία και φόβος επικρατεί σε πολλούς ιδιώτες, οι οποίοι προχωρούν σε διάφορα μέτρα πρόληψης, για να προστατέψουν τις περιουσίες τους οι οποίοι προσφεύγουν στην τοποθέτηση κυκλωμάτων ασφαλείας.sistimata-sinagermon

Έτσι πλέον αρκετές οικίες θυμίζουν στην κυριολεξία φρούρια αφού κάθε πιθανή γωνία τους παρακολουθείται από κάμερες. Οι ιδιοκτήτες έχουν τοποθετήσει κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης τα οποία παραμένουν ανοικτά για όλο το 24ωρο, ενώ όπως ανέφερουν οι ιδιοκτήτες «πλέον δεν έχουμε περιθώρια. Τα έσοδά μας είναι πενιχρά και μία ενδεχόμενη διάρρηξη ή ζημιά στην οικία, θα είναι για μας καταστροφική».

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρίας Tsiamantas Security, δεκάδες είναι οι ιδιώτες, οι οποίοι έχουν προσφύγει στην συνδρομή εταιριών security για ασφάλεια.

eteriko_logo2-2

Τέλος, όπως τονίζουν πολλοί ιδιώτες, μέσω των συστημάτων ασφαλείας αρκετές φορές έδιωξαν  τους δράστες κλοπών, ενώ έχουν συμβάλει σημαντικά στην αποτροπή δυσάρεστων συμβάντων.