Πανηγυρίζει το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής  στο «Ζουρ Παπά» στο Πετρόπορο

Στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής θα ανηφορίσουν αύριο Δευτέρα το απόγευμα, παραμονή της Αγίας Παρασκευής κάτοικοι και επισκέπτες του Πετροπόρου.

Με αφορμή τον εορτασμό στο ξωκλήσι που βρίσκεται στη θέση «Ζουρ Παπά» του Πετροπόρου θα τελεστεί  πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις αναμένεται πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς και θεσμικών και εκπροσώπων φορέων.

Μετά το τέλος του εσπερινού και του Θείου Κηρύγματος θα προσφερθεί  η παραδοσιακή φιλοξενία από την τοπική κοινότητα σε συνεργασία με το νομικό πρόσωπο ΠΕΛΙΝΝΑ του δήμου Φαρκαδόνας και θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με συμμετοχή χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Γυναικών Πετροπόρου και του Συλλόγου Γυναικών της Φαρκαδόνας.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν  το πρωί της Τρίτης ανήμερα της εορτής με την τέλεση του Όρθρου και την Θεία Λειτουργία.

Ο πρόεδρος του Πετροπόρου κ. Κώστας Φορτωτήρας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα μέσα από το KriniLive σε όλους του συνδημότες να παρευρεθούν στις Θρησκευτικές και  πολιτιστικές εκδηλώσεις του ερχόμενου διημέρου.