Πανηγυρίζει σήμερα ο Πετρόπορος και τιμά την Αγία Παρασκευή στο «ΖΟΥΡ-ΠΑΠΑ»

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις  σήμερα Τρίτη  παραμονή της εορτής

Τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής αναμένεται να τιμήσουν οι κάτοικοι του Πετροπόρου στο φερώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται στη θέση «Ζουρ Παπά».

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα Τρίτη παραμονή της εορτής στις 7:30 το απόγευμα με την τέλεση του Μέγα Πανηγυρικού Εσπερινού μετ΄ αρτοκλασίας. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση με την παρουσίαση τοπικών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Πετροπόρου, παιδικό και ενηλίκων καθώς επίσης και από το εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού ” Ο Άγιος Γεώργιος” του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στις εκδηλώσεις θα προσφερθεί η παραδοσιακή φιλοξενία, προσφορά της Ενορίας της Τοπικής Κοινότητας, του Δήμου Φαρκαδόνας και κτηνοτρόφων του Πετροπόρου και όμορων δημοτικών διαμερισμάτων.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο, Τετάρτη, ανήμερα της εορτής, με την τέλεση του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Ο πρόεδρος του Πετροπόρου κ. Κώστας Φορτωτήρας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα μέσα από το KriniLive σε όλους του συνδημότες να παρευρεθούν στις Θρησκευτικές και  πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού.