Πανηγυρίζουν αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη οι Ταξιάρχες

Τιμούν τους πολιούχους του χωριού, τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ στο βυζαντινό Ναό στο κέντρο της δημοτικής κοινότητας

Την Χάρη και την ευλογία των Αγίων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ θα λάβουν οι πιστοί των Πελινναίων που θα συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν το διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας.

Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκινά στους Ταξιάρχες το εορταστικό πρόγραμμα για να τιμηθούν οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ. Στις 5 το απόγευμα στο φερώνυμο Ιερό Ναό αναμένεται να τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την επομένη, ανήμερα της εορτής με την τέλεση του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας.

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων παραμονή της εορτής θα προσφερθεί παραδοσιακή φασολάδα στους κατοίκους και τους επισκέπτες ενώ αμέσως μετά θα παρουσιαστούν τα παιδικά χορευτικά της δημοτικής ενότητας υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Σοφίας Μόρφου.

Ο πρόεδρος των Ταξιαρχών κ. Αποστόλης Καταραχιάς προσκαλεί όλους τους συνδημότες να παραστούν στις πανηγυρικές, θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της δημοτικής κοινότητας.