Πάντα αληθινός και ευδιάθετος ο Κώστας Κοκκινίδης

Τα έδωσε όλα για όλα και βοήθησε τα μέγιστα στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου ο «Βλύζας»

Κάτι παραπάνω από το 100% έδωσε στην ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Βλύζας», ο Κώστας Κοκκινίδης, δημοτικός σύμβουλος, αλλά και τοπικός επιχειρηματίας.

Με τη διάθεση που τον διακρίνει, τις προηγούμενες ημέρες αλλά και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κώστας Κοκκινίδης υπερέβαλε εαυτό, δείχνοντας την αγάπη του προς το Σύλλογο, τα μέλη της διοίκησης και τους κατοίκους.

Αρχικά η υποστήριξη από πλευράς κ. Κοκκινίδη, ήρθε μέσω της εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής, που υπήρξε μέγας χορηγός. Και συνεχίστηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν ο κ. Κοκκινίδης, φρόντιζε για τη τακτοποίηση των καλεσμένων, αλλά και σε ρόλο «λαχειοπώλη» φρόντισε για τη διάθεση των τελευταίων λαχνών της λαχειοφόρου.

Φυσικά τα καλά ο κ. Κοκκινίδης τα κράτησε για το τέλος και στο άκουσμα ποντιακών τραγουδιών, ανέβηκε στην πίστα για να θυμηθεί τις ρίζες του, της οποίες δεν της ξεχνά και είναι υπερήφανος για αυτές.

Στοιχεία ενός απλού ανθρώπου, τα οποία εκτιμούνται το σύνολο των κατοίκων του Γριζάνου, όπως και από το σύνολο των κατοίκων των υπολοίπων χωριών, οι φορείς των οποίων στηρίζονται από τον ίδιο και την εταιρία «Υφαντής».