Με παραδοσιακό τρόπο κηρύχτηκε η έναρξη της νέας Σεζόν για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου τέλεσε τον Αγιασμό υποσχόμενη πλούσιες δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Με παραδοσιακό τρόπο εγκαινίασε τη νέα πολιτιστική σεζόν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης και το νέο διοικητικό συμβούλιο του τοπικού Οργάνου.

Ο Σύλλογος τέλεσε τον Αγιασμό για τη νέα σεζόν, υποσχόμενος για την φετινή χρονιά πλούσιες δράσεις που θα στοχεύουν στην ανάδειξη της παράδοσης και των εθίμων του χωριού. Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον εφημέριο του χωριού πατήρ Δημήτριο Καψιώχα, ο οποίος ευχήθηκε μια καλή δημιουργική χρονιά που θα περιλαμβάνει πλούτο δράσεων.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν δεκάδες παιδιά που προσκαλέστηκαν από το Σύλλογο, για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση, αλλά ταυτόχρονα να συμμετέχουν στις δράσεις που προγραμμάτισε η διοίκηση για να εγκαινιάσει την έναρξη των δραστηριοτήτων της.

Μεταξύ των άλλων τα παιδιά συμμετείχαν σε παραδοσιακά παιχνίδια, τα οποία διοργανωνόταν προ δεκαετιών από τους του γονείς και τους παππούδες τους. Τα παιδιά διαγωνίστηκαν στις τσουβαλοδρομίες, μπαλονοδρομίες, σκυταλοδρομίες και σε άλλα αγωνίσματα υπό της καθοδήγηση της παιδαγωγού Ζωής Αργύρη από τη Φαρκαδόνα.

Ο Σύλλογος βράβευσε όλα τα παιδιά με αναμνηστικό έπαθλο και τους μοίρασε εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες, ανανεώνοντας το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2018.