Παραιτείται από πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρκαδόνας και κατεβαίνει για δήμαρχος ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Ζυγός στην πρωινή εκπομπή των Αργυρούση-Παπαγεωργόπουλου, έδωσε το στίγμα των προθέσεων του για τις αμέσως επόμενες μέρες που θα καταθέσει τις προτάσεις του και μετέπειτα να δηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του για το Δήμο Φαρκαδόνας

Θέμα ωρών θεωρείται πλέον η υποβολή παραίτησης από την προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας του κ. Μιχάλη Μπαγιώτη. Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης αναμένεται να καταθέσει εγγράφως προς το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, το κείμενο της παραιτήσεώς του από την θέση του προέδρου, παραμένοντας απλά δημοτικός σύμβουλος.

Έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, ο ίδιος αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα, την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών.

Μια πρώτη γεύση για τα όσα θα ακολουθήσουν τις αμέσως επόμενες ώρες ή 24ωρα έδωσε ο κ. Μπαγιώτης,το πρωί της Τετάρτης, μέσω ερτζιανών, στο «Ράδιο Ζυγός» και στους συναδέλφους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο.

Σε ερώτηση των συναδέλφων περί παραιτήσεως και κατάθεσης υποψηφιότητας ο κ. Μπαγιώτης, τόνισε μεταξύ των άλλων ότι, σύντομα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Με την παραίτηση του πάντως ο κ. Μπαγιώτης αναμένεται να αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις των καθηκόντων του, ενώ θα επισημοποιήσει την απόφαση του για την κάθοδο στις εκλογές και τις προετοιμασίες που απαιτούνται μέχρι και τον Μάιο του 2019 όπου θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές.

Μέχρι στιγμής πάντως και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο κ. Μπαγιώτης ξεκίνησε τις επαφές για την αναζήτηση υποψηφίων, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Με την επίσημη παραίτηση του κ. Μπαγιώτη, αναμένεται με ενδιαφέρον η μετά παραιτήσεως εποχή για το Δήμο Φαρκαδόνας. Αρχικά ποιο πρόσωπο θα προταθεί για νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και για ποια πρόσωπα από τους υπάρχοντες δημοτικούς συμβούλους της ομάδας Μεριβάκη, ενδεχομένως τον ακολουθήσουν. Αναφορικά με την πρόταση του νέου προέδρου, αναμένεται με αγωνία.

Δημοτικοί σύμβουλοι Φαρκαδόνας εκτιμούν ότι τα περιθώρια ίσως είναι στενά, μιας και μέλη της συμπολίτευσης έχουν δηλώσει έστω άτυπα στήριξη στην υποψηφιότητα Μπαγιώτη.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις των επόμενων ημερών, οι οποίες και αναμένονται με ενδιαφέρον.
1 σχόλιο

 1. Δημήτρης Β.
  12/09/2018 at 17:19

  Ωραία πράγματα! Θα βγει και αυτός να μας το 《παίξει ανεξάρτητος》, ενώ θα χει τη στήριξη της ΝΔ!
  Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα φυσικά να κατέλθει υποψήφιος, αλλά ο συγκεκριμένος δεν κάνει για δήμαρχος, χωρίς να χουμε κάτι με το πρόσωπό του.
  Είδαμε τα δείγματα γραφής του όλα αυτά τα χρόνια που εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο! Εκτός των άλλων δεν έχει κ συγκροτημένο πολιτικό λόγο!
  Ο τόπος μας χρειάζεται αιρετούς με συνέπεια, εντιμότητα που να νοιάζονται για τα συμφέροντα του τόπου. Όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστους είδαμε με αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά δυστυχώς τα ιδιοτελή συμφέροντα και οι κλίκες δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν και αποσύρονται!
  Ένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο κ. Μπαγιωτης νοιάστηκε πραγματικά για τον τόπο του δεν είδαμε όλα τα χρόνια που είναι αιρετός!
  Πάλι θα ακούσουμε μεγάλες κουβέντες από την ομάδα που θα τον πλαισιώσει μόνο και μόνο για την υφαρπαγή της ψήφου των δημοτών, υποσχόμενοι διαφορα.
  Καθώς και ο ίδιος όλα τα χρόνια συμμετείχε σε δημοτικές ομάδες που υπόσχονταν διάφορα αρκεί και μόνο για να συντηρούνται στην εξουσία.
  Θα ξυπνήσουν οι δημότες μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές; Ίδωμεν..