Παροχή Πρώτων Βοηθειών στην πράξη

Συμβουλευτικό σεμινάριο διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ) στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή

Παροχή Πρώτων Βοηθειών στην πράξη, μια ενέργεια που μπορεί να φανεί χρήσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή και να σώσει μια ζωή, θα δοθεί μέσω του σεμιναρίου που διοργανώνει στα Τρίκαλα, το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ), ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Η εκδήλωση θα διοργανωθεί την Κυριακή 12 Μαΐου κι έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.  Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ) παρέχει Υπηρεσίες Εκπαίδευσης όσον αφορά την Ασφάλεια, την Διάσωση, τις Πρώτες Βοήθειες και την Διαχείριση περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης. Σκοπός του προγράμματος είναι η συνειδητοποίηση από όλους  της σπουδαιότητας  της  γνώσης των Πρώτων Βοηθειών και η προσφορά γνώσης αντιμετώπισης ενός επείγοντος περιστατικού.
Μέσω των Κύκλων Προγραμμάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται τα άτομα, έτσι ώστε με σωστούς χειρισμούς να μπορούν να διατηρήσουν κάποιον στην ζωή μέχρι να φτάσουν οι επαγγελματίες διασώστες  του ΕΚΑΒ. 

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:

·         Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΡΠΑ-Απινιδωτής) 
σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Αcademy και το American Safety &Health Institute (ASHI)

·         Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες για παιδιά και βρέφη 
συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Αcademy και το Medic First Aid (MFA)

·         Επείγουσες Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία
σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Αcademy

·         Φροντίδα ασθενή και τραυματία (CARE PLUS) σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Αcademy και το Medic First Aid (MFA)

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας, εργαζόμενους επιχειρήσεων και βομηχανιών, αστυνομικούς, πυροσβέστες ,μαθητές, φοιτητές και σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει Βασικές Γνώσεις Πρώτων Βοηθειών.

Δηλώσεις συμμετοχή στο www.ekyz.gr ή επικοινωνήστε στο 2310 421551 για να λάβετε όλες τις πληροφορίες για μια βιωματική εκπαίδευση όπως δεν την έχετε ζήσει ποτέ!!!