Παρούσα στις εκλογές η Ελένη βάζει τον πήχη ψηλά

Ακολουθεί τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής «Νέα Πνοή Δημιουργίας», Γιάννη Σακελλαρίου και συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιό του, διεκδικώντας μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο και στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας

Απέδειξε, ότι είναι εργατική, μεθοδική και θεωρεί πρόκληση κάθε δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει. Η Ελένη Στεργίου-Μπότη, είναι μια κυρία με ευρύ κύκλο γνωριμιών, πολύ καλές δημόσιες σχέσεις και εύκολα μπορεί και κερδίζει την συμπάθεια όλων όσων την γνωρίζουν.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ακολουθεί τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής «Νέα Πνοή Δημιουργίας» Γιάννη Σακελλαρίου και συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιό του, διεκδικώντας μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο και στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας, για να συνεχίσει με πράξεις και έργα ώστε να δει το Δήμο Φαρκαδόνας, όπως τον οραματίζεται η ίδια, να ακμάζει και να προχωρά μπροστά με ελπίδα και προοπτική.

Η Ελένη έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε όλους τομείς. Αυτή τη φορά θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρη η επιτυχία της.