Παρουσίαση παραμυθιών για τους μικρούς φίλους τη Δευτέρα στα Τρίκαλα

Η συντοπίτισσα Αγγελική Έμινη Ενκελέιντα αναμένεται να παρουσιάσει στα παιδιά που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά της δυο παραμύθια, «Ο κόκορας και ο χαμένος Θησαυρός» και «Η Στέλλα και το μαγικό ποδήλατο στη χώρα των νάνων».

Μια μοναδική ευκαιρία αναμένεται να ζήσουν οι μικροί φίλοι του παραμυθιού την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στη Σουίτα «art cafe» (Στεφάνου Παλατζά 18 στα Τρίκαλα ).

Η συντοπίτισσα Αγγελική-Έμινη Ενκελέιντα αναμένεται να παρουσιάσει στα παιδιά που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά της δυο παραμύθια, «Ο κόκορας και ο χαμένος Θησαυρός» και «Η Στέλλα και το μαγικό ποδήλατο στη χώρα των νάνων».

Η Αγγελική-Έμινη Ενκελέιντα και οι υπεύθυνοι του στο cafe που βρίσκεται υπό της οδού Στρατηγού Σαράφη απέναντι απ τα ΕΛΤΑ καλούν τους γονείς και τα μικρά παιδιά να παραστούν στην εκδήλωση και να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον συγγραφέα και εκδότη του ΟΣΤΡΙΑ Κοτσαφτόπουλο Ιωάννη Κ., ενώ για τα δύο βιβλία θα μιλήσουν η ηθοποιός Βίκυ Ιακωβάκη και η μουσικός Άννα Μίνια.