Παρουσιάζουν τις δράσεις τους Σύλλογος Γυναικών και Μουσικό Εργαστήρι Οιχαλίας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν οι δράσεις των χορευτικών τμημάτων καθώς επίσης κι εκείνες του Μουσικού Εργαστηρίου Οιχαλίας

Με την ολοκλήρωση της φετινή δημιουργικής σεζόν ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας έρχεται να παρουσιάσει τις δράσεις του και να αποχαιρετίσει πρόσκαιρα τα μέλη που πλαισίωσαν όλους τους προηγούμενους μήνες τις πρωτοβουλίες τους.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν οι δράσεις των χορευτικών τμημάτων καθώς επίσης κι εκείνες του Μουσικού Εργαστηρίου Οιχαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου στην πλατεία Δημαρχείου Οιχαλίας στις 20:30 το απόγευμα και θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια σε μια άκρως καλοκαιρινή διοργάνωση.

Δήμος Φαρκαδόνας, δια μέσου της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού καθώς επίσης και ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας προσκαλούν όλο τον κόσμο της Οιχαλίας και ευρύτερα της περιοχής να παραστούν στην εκδήλωση και να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό καλοκαιρινό πρόγραμμα.