Πεντάδα νέων ηλικίας 25-45 ετών θα διεκδικήσει την προεδρία της Κρήνης

Τέσσερις άνδρες και 1 γυναίκα αναμένεται να καταρτίσουν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που θα κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου με στόχο να δώσει άλλη πνοή και όραμα στο χωριό

Οι συζητήσεις γύρω από τις υποψηφιότητες για τις προεδρίες στα κοινοτικά συμβούλια των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας έχουν ξεκινήσει. Μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς σε κάποια χωριά, καθώς εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον από πλευράς μνηστήρων που εμμέσως πλην σαφώς φλερτάρουν με την ιδέα της καθόδου. Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς μιας και τα τοπικά-κοινοτικά συμβούλια θα έχουν τους δικούς τους προϋπολογισμούς για να προχωρήσουν στο βάθος της τετραετίας, υλοποιώντας κάποια από τα σχέδια τους.

Ενθαρρυντικό στοιχείο της όλης αυτής υπόθεσης είναι ότι προβάλλεται έντονο ενδιαφέρον από νέους ηλικιακά ανθρώπους, άφθαρτους, με γνώσεις και φρέσκιες ιδέες μακριά από όλα αυτά που είχαμε συναντήσει μέχρι και σήμερα. Ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο τόπο τους και απομακρύνονται από τα γνώριμα πρόσωπα τα οποία πλέον δεν έχουν να προσφέρουν σε τίποτα μιας και ο χρόνος έφερε φθορά. Απλά ενδιαφέρονται να κρατηθούν ή να καταλάβουν εκ νέου καρέκλες, για να ικανοποιήσουν θα έλεγε κανείς προσωπικές φιλοδοξίες.

Όπως και να έχει το ενδιαφέρον είναι έντονο σε όλα τα χωριά και έρχεται να αποτυπωθεί αρχικά από το δ.δ. της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στο συγκεκριμένο χωριό σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε κυοφορείται η συγκρότηση ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, ο οποίος θα πλαισιωθεί από νέους ανθρώπους που διαμένουν στον οικισμό και η ηλικία τους κυμαίνεται από 25-45 περίπου έτη.

Η πεντάδα που θα συγκροτήσει το συνδυασμό αποτελείται από ανθρώπους που κατέρχονται όλοι τους για πρώτη φορά σε εκλογές. Επιδιώκουν να προσφέρουν στον τόπο γιατί τον αγαπούν, άνθρωποι με πλούσιο γνωστικό και μορφωτικό επίπεδο, τέσσερις (4) άνδρες και μια (1) γυναίκα, που αν πραγματικά εκλεγούν θα αναζωογονήσουν το χωριό.

Άνθρωποι που απομακρύνουν το «εγώ», υπεραμύνονται του «όλοι μαζί», μακριά από χρώματα, κόμματα και πολιτικά συμφέροντα, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Η πρώτη μάζωξη των 5 αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας στο χωριό. Εκεί θα τεθούν οι βάσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε θα είναι ανεξάρτητο και δεν φέρει εμβλήματα συνδυασμών υποψηφίων δημάρχων μιας και αυτό δεν είναι ο στόχος.

Η αρχή γίνεται από την Κρήνη και έπεται συνέχεια και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου.