Πέντε μέρες για ενστάσεις έχουν στη διάθεση τους οι υποψήφιοι των εκλογών

Όποιοι επιθυμούν θα μπορούν να καταθέσουν τις ενστάσεις τους επί των εκλογικών αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων δημοτικών, τοπικών και περιφερειακών συμβούλων έβαλε το Πρωτοδικείο Τρικάλων καθώς ανακοινώσε την πολυπόθητη σταυροδοσία.

Η σταυροδοσία υπέρ συνδυασμών και υποψηφίων ανακοινώθηκε εξάλλου και για τις ευρωεκλογές σε επίπεδο νομού.

Το Πρωτοδικείο Τρικάλων ανάρτησε στο Δικαστικό Μέγαρο την σταυροδοσία υπέρ υποψηφίων όλων των συνδυασμών ενώ κοινοποίησε τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και στους τέσσερις Δήμους των Τρικάλων.

Κατ’ αυτό τον τρόπο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Δικαστικό Μέγαρο και να ενημερωθούν γύρω από τους σταυρούς που έλαβαν συνολικά και σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της περιοχής τους.

Τη χθεσινή ημέρα πάντως αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στα Δικαστήρια για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εκλογών προκειμένου να έχει μια σαφή εικόνα για την πορεία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην παρούσα φάση το Πρωτοδικείο καλείται να αναλάβει μια νέα διαδικασία αυτή της επανακαταμέτρησης. Όποιος υποψήφιος ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων ή της σταυροδοσίας θα μπορεί να απευθύνεται στο Πρωτοδικείο όπου και θα καταθέτει την ανάλογη αίτηση. Από την Παρασκευή και για μια εβδομάδα οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις ενστάσεις τους επί των αποτελεσμάτων ενώ στην συνέχεια θα υπάρχει η τελική οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.