Περιπλανήθηκαν στην μαγεία των Χριστουγέννων οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε το 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας, ψυχαγωγώντας προβληματίζοντας και διδάσκοντας τους συμμετέχοντες, γονείς και συγγενείς των παιδιών

Ήταν όλοι εκεί. Γονείς, παππούδες, μεγαλύτερα σε κάποιες των περιπτώσεων αδέλφια, συγγενείς, που ανταποκρίθηκαν στην προ ημερών πρόσκληση και βρέθηκαν στο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας.

Βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που προετοίμασαν οι μικροί μαθητές με τη βοήθεια των δασκάλων τους με αφορμή τη Θεία Γέννηση που θα γιορτάσουμε εντός των επόμενων ημερών.

Κι όντως αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα η «θυσία του χρόνου» που τις ημέρες που διανύουμε είναι περιορισμένος άξιζε το κόπο, μιας και οι μαθητές μεγαλούργησαν, ταξιδεύοντας το παραβρισκόμενους στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Με μαύρο θέατρο αλλά και με ένα θεατρικό που διασκέδασε, προβλημάτισε, δίδαξε και ταξίδεψε τους Οιχαλιώτες στο παρελθόν, οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου με επιδόσεις επαγγελματιών, κέρδισαν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενώ όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν χριστουγεννιάτικες αγορές από το μπαζάρ που επίσης οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων. Ένα παζάρι εμπλουτισμένο με αγάπη και αλληλεγγύη. Ένα παζάρι ευθύνης, ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθησίας.

Τις εντυπώσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, κέρδισε ο Άγιος Βασίλης που αυτή τη χρονιά ξεκίνησε την διανομή δώρων από την Οιχαλία, σκορπώντας χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.