Περίσσεψε η υποστήριξη των κατοίκων της Κρήνης προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Μεγάλη ανταπόκριση συνάντησε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού

Περίσσεψε η υποστήριξη των κατοίκων και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης το μεσημέρι της Κυριακής στη διάρκεια της διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου «Bazaar»

από τη διοίκηση του Πολιτιστικού Οργάνου. Τη σκυτάλη από τον Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας έλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης, ο οποίος σήμερα, αργά το μεσημέρι, διοργάνωσε με τη σειρά του το δικό του ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, στο πρώην δημοτικό σχολείο Κρήνης.

Οι παγωμένες αίθουσες του πρώην σχολείου ήρθαν να γεμίσουν από ζεστασιάς συμπάθειας και υποστήριξης προς το έργο της διοίκησης και ευρύτερα του Συλλόγου, μιας και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση, ειδών, αντικειμένων και γλυκισμάτων θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες και τις δράσεις που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος.

Στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου τα μέλη του διέθεταν προς πώληση εορταστικά είδη, διακοσμητικά και γλυκίσματα τα οποία κατασκεύασαν με μεράκι, προκειμένου να πωληθούν για να υποστηριχτεί ο Σύλλογος.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο γεμίζοντας με ικανοποίηση τα μέλη του Συλλόγου, μιας και μέσα από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διοργανωθούν σειρά εκδηλώσεων που θα προβάλουν τον πολιτισμό, την παράδοση και θα συμβάλουν ώστε να επιτευχθούν κοινωνικοί σκοποί.