Πυρετός προετοιμασιών για τη «Ζωντανή Φάτνη» της Φαρκαδόνας

Πυρετός εργασιών από την περασμένη Τρίτη έως και σήμερα στην Φαρκαδόνα για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου της «Ζωντανής Φάτνης».

Υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας επιδίδονται σε αγώνα δρόμου προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Ήδη, όπως ανέφερε και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Θανάσης Μεριβάκης, το στήσιμο της «Ζωντανής Φάτνης» θα ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες, μέχρι και το επόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου  που θα τελεστούν τα εγκαίνια της φετινής διοργάνωσης θα μπουν κάποιες τελευταίες πινελιές στον όλο διάκοσμο του κέντρου και των εισόδων της έδρας του Καλλικρατικού ΟΤΑ.

Για μια ακόμη χρονιά πάντως ο Δήμος  Φαρκαδόνας υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσω της αναπαράστασης της Θείας Γέννησης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η τελική πρόβα, προ της τελετής των εγκαινίων θα διεξαχθεί στο κέντρο της Φαρκαδόνας στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Ήδη οι ηθοποιοί έχουν επιλεχθεί και αναμένεται να παρουσιάσουν σκηνές της Γέννησης του Θεανθρώπου, μυώντας ντόπιους και επισκέπτες στην Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και στην θρησκευτική μεγαλοπρέπεια που χαρίζουν οι γιορτές του 12ημέρου.

Για μια ακόμη χρονιά αναμένεται η συμμετοχή Συλλόγων της περιοχής μας και άλλων όμορων νομών, τα μέλη των οποίων προγραμματίζουν και θα παρουσιάσουν μουσικά και χορευτικά δρώμενα.