Πιστοποιήθηκαν στα Συστημάτων Παραγωγής Ελέγχου FPC

Τριάντα μηχανοσιδηρουργοί και αλουμινοκατασκευαστές του νομού και όμορων περιοχών, ταυτόχρονα και από το δήμο Φαρκαδόνας συμμετείχαν στα σεμινάρια Συστημάτων Παραγωγής Ελέγχου FPC

Άκρως σημαντικό χαρακτηρίστηκε από το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών – Αλουμινοκατασκευαστών Τρικάλων το σεμινάριο στα Συστήματα Παραγωγής Ελέγχου FPC.

Το σεμινάριο διεξήχθη σε δυο κύκλους και το παρακολούθησαν 30 κατασκευαστές από τις περιοχές των Τρικάλων, της Λάρισας και της Καρδίτσας , αποκτώντας την αναγκαία πιστοποίηση.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μιας και το τοπικό Σωματείο, όσο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία έκριναν αναγκαία την ενημέρωση και την εξειδίκευση των κατασκευαστών, ειδικά την παρούσα περίοδο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα του «Εξοικονομώ».

Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων και της εκπαίδευσης που ακολούθησε έγινε παρουσίαση όλων των απαιτήσεων, διανομή του απαραίτητου υλικού με ταυτόχρονη εφαρμογή μελετών περιπτώσεων (case studies) από όλους του συμμετέχοντες.

«Πρόκειται για σημαντικά σεμινάρια τα οποία στοχεύουν στην ενημέρωση και στην εξειδίκευση των κατασλκευαστών σε νέες τεχνολογίες και στάνταρ. Αναλύονται νέες τεχνικές μεθόδους, και το σημαντικότερο υπάρχει η αναγκαία πιστοποίηση των συναδέλφων μας», τόνισε ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου κ. Χρήστος Γκαραγκούνης.

Τα σεμινάρια οργανώθηκαν από την ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με το τοπικό σωματείο. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν βεβαίωση παρακολούθησης.

Παράλληλα κατά το σεμινάριο έγινε αναφορά στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα, και θα το παρακολουθήσουν 500 περίπου κατασκευαστές από όλη την Ελλάδα. Το Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και τοποθετήσεις προσκεκλημένων ομιλητών και συνέδρων, με στόχο τις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς όσων απασχολούνται στον Κλάδο του Αλουμινίου και των Μεταλλικών Κατασκευών γενικότερα.

Τα σεμινάρια οργανώθηκαν από την ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με το τοπικό σωματείο. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν βεβαίωση παρακολούθησης.