Με πυξίδα το όνειρο ταξίδεψαν το βράδυ του Σαββάτου οι Φαρκαδόνιοι

Με πυξίδα το όνειρο ταξίδεψαν το βράδυ του Σαββάτου οι Φαρκαδόνιοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας για συμμετοχή στην αποχαιρετιστήρια, καλοκαιρινή εκδήλωση των χορευτικών συνόλων.
Πλήθος Φαρκαδόνιων ανηφόρισαν προς το Δημαρχείο της Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που προετοίμασαν οι δασκάλες του Συλλόγου κ.κ. Σοφία Μόρφου και Φωτεινή Νεοφώτιστου.
Μια γιορτή που τιτλοφορούνταν «Οδός Ονείρου» στην οποία οι θεατές περιπλανήθηκαν στο όνειρο του καλοκαιριού, στην ξενοιασιά και στην ανεμελιά που χαρίζουν οι καλοκαιρινοί μήνες.
Στην διάρκεια της εκδήλωση, ονειρεμένους τόνους έδωσαν τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Συλλόγου που παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα, με κυρίαρχα στοιχεία τα χαμόγελα, τη μουσική και το χορό. Εκεί παιδιά και έφηβοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, αποδεικνύοντας ότι η ζωντάνια είναι το κρυφό μυστικό και να ξεφεύγουμε από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας.
Το πρόγραμμα διήρκησε περίπου δυο ώρες αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στους συμμετέχοντες. Την εκδήλωση παρακούθησε πλήθος κόσμου και φορέων της περιοχής   καθώς και  εκπρόσωποι του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Θανάση Μεριβάκη

Περισσότερο φωτoγραφικό υλικό, βίντεο καθώς και εκτύπωση φωτογραφιών και dvd από την εκδήλωση, παρακαλείσθε όπως απευθυνθείτε στο φιλικό κατάστημα  ΦΩΤΟ ΖΟΟΜ στη Φαρκαδόνα, τηλ. 2433022412 (κ. Βάϊος Γκαγκάς).