Πλέον κλέφτες και διαρρήκτες στα χωριά της Φαρκαδόνας δεν φοβούνται ούτε το Θεό

Ούτε ιερό, ούτε όσιο φαίνεται να είχαν άγνωστος-οι που έπραξαν αυτό που φοβούνται όλοι μας. Να εισέλθουν εντός εκκλησίας και να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Όλα αυτά διαπράχτηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλοκοτού. Ένα χωριό, το οποίο τον τελευταίο μήνα, βάλλεται από τις επιδρομές παρανόμων, που στο πέρασμά τους, κλέβουν και διαρρήγουν οικίες, ενώ πλέον βεβηλώνουν και ιερούς χώρους, χωρίς… Φόβο Θεού.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει αποκλειστικά το “kriniTrikalon” άγνωστος-οι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να εισέλθουν εντός του Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Εντούτοις η αποτυχημένη προσπάθεια δεν σταμάτησε το παράνομο έργο τους. Επιχείρησαν για μια ακόμη φορά το παράνομο έργο τους, το βράδυ της Δευτέρας. Αυτή τη φορά επιτυχημένα. Ειδικότερα εισήλθαν από παράθυρο εντός του Ναού, αφαιρώντας από το παγκάρι της εκκλησίας ποσό των 30 ευρώ και 10 ευρώ που φυλασσόταν στο φιλόπτωχο ταμείο. Στο πέρασμά τους βανδάλισαν τους χώρους προς αναζήτηση άλλων υλικών και αντικειμένων αξίας.

Οι κάτοικοι δηλώνουν έντονα φοβισμένοι από τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων, ζητώντας μεγαλύτερη αστυνόμευση τις βραδυνές ώρες, τόσο στο χωριό τους, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.eteriko_logo2-2