Πλημμύρισε από Τέχνη και Ποίηση το «Ανδρομέδα»

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής παρουσία πλήθους κόσμου η ποιητική συλλογή του Μιχάλη Παπαστύλου με τίτλο «Συρματοπλέγματα»

Είναι στιγμές που ένα ποίημα έρχεται να μας θυμίσει μια δικιά μας στιγμή, ένα δικό μας γεγονός που μας σημάδευσε και μας συνοδεύει στην πορεία της ζωής μας. είναι στιγμές που ένα ποίημα έρχεται να περιγράψει μια κατάσταση, να μιλήσει για ένα κοινωνικό και πολιτικό θέμα, δίνοντας μιας άλλη ερμηνεία μέσα από τα μάτια του εμπνευστή του. Είναι κάποιες στιγμές που ένα ποίημα έρχεται να ερεθίσει τις σκέψεις μας, να εγείρει την φαντασία, μιλώντας για τα ανεκπλήρωτα θέλω μας, για τους πόθους, γενικά για το εγώ μας.

Το απόγευμα της Κυριακής το μουσικό στέκι «Ανδρομέδα» στα Τρίκαλα, πλημμύρισε από Τέχνη, πλημμύρισε από Ποίηση κατά την διάρκεια της παρουσίασης της ποιητικής συλλογής του Μιχάλη Παπαστύλου.

Η ποιητική συλλογή τιτλοφορείται «Συρματοπλέγματα» και είναι πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου. Μέσω των ποιημάτων του ο δημιουργός έρχεται να αποτυπώσει με την δική του πένα, δυσκολίες και εμπόδια, καταγράφοντας θα έλεγε κανείς το παλμό της κοινωνίας μας.

Την παρουσίαση επιμελήθηκε η Φαρκαδόνια εκπαιδευτικός κα Ελένη Σαπουνά ενώ ποιήματα απήγγειλαν η Φωτεινή Κουφογάζου,  η Εύα Σαπουνά, η Σταμούλη Χριστίνα και ο Γιάννης Τσαγγαρίδης.

Τα ποιήματα έχουν μελοποιηθεί από τον Βαγγέλη Δούβαλη και απαγγέλθηκαν από τον ίδιο με συνοδό στο πιάνο την Νατάσα Παπαστάθη.

Ο Μιχάλης Παπαστύλος γεννήθηκε το 1963 και ζει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας με τη σύζυγό του Χαρούλα Μπαρούτα και τα δύο παιδιά τους. Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, εργάζεται ως δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Τα τελευταία επτά χρόνια διδάσκει στο Δημοτικό Σχολείο Επταλόφου Φωκίδας.
Μεγαλωμένος στην πόλη των μεγάλων στιχουργών επιχειρεί το πρώτο συγγραφικό του βήμα με την ποιητική συλλογή “Συρματοπλέγματα”.