Πλημμυρισμένοι δρόμοι μετά από κάθε βροχόπτωση στην Οιχαλία

Στο ίδιο έργο θεατές τα τελευταία 8 τουλάχιστον χρόνια οι κάτοικοι της Οιχαλίας οι οποίοι μεταφέρουν τα παράπονά τους μέσω του ΚΡΗΝΗ LIVE και ισχυρίζονται ότι μετά από κάθε βροχόπτωση  κεντρικοί δρόμοι πλημμυρίζουν καθώς δεν έχει προβλεφτεί η δημιουργία φρεατίων για την διοχέτευση των υδάτων

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται με κάθε βροχόπτωση, κάτοικοι οδών της Οιχαλίας. Οι κατά καιρούς  βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην περιοχή φέρνουν στην επιφάνεια ένα σημαντικό πρόβλημα, αυτό της συγκέντρωσης υδάτινων όγκων που λιμνάζουν σε σημεία του οικισμού καθώς δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο έργο, στην προκειμένη φρεάτιο για την διοχέτευση και απομάκρυνση των νερών.

Το πρόβλημα παρατηρείται σε διάφορα σημεία του οικισμού ακόμη και κυρίως σε κεντρικούς άξονες της Οιχαλίας. Το έχουμε συναντήσει εξάλλου και όλοι μας τα σοβαρά προβλήματα μετά από κάθε  νεροποντή.

Το πρόβλημα δημιουργείται ως συνέπεια κάποιων κακοτεχνιών του παρελθόντος, ή ελλείψει έργων, όπως αυτά της δημιουργίας φρεατίων.

Εντονότερο σύμφωνα με περιοίκους είναι το φαινόμενο στην είσοδο του οικισμού λίγο πριν το Ηρώδειο αλλά και στην οδό Οιχαλίας – Κρήνης λίγο μετά τις ζωοτροφές Χαλβατζάς. Για να διασχίσει κάποιος τα συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με περιοίκους χρειάζεται πραγματικά βάρκα, μιας και τα βρόχινα νερά που συγκεντρώνονται δεν βρίσκουν σημείο διαφυγής με αποτέλεσμα να λιμνάζουν επί ώρες.

Κάτοικοι ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων, για την δημιουργία έργων προκειμένου να μην βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές μετά από κάθε ισχυρή βροχόπτωση.