Πλησιάζει η ώρα για να επεκταθεί η παλιά γέφυρα μεταξύ Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου

Ένα σημαντικό έργο υποδομής, χρήσιμο και αναγκαίο συνάμα για τους κατοίκους στο ορεινό κομμάτι Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου του Δήμου Φαρκαδόνας, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε πρόσφατη συνεδρίασή της

Αρκετές δεκαετίες τα δυο χωριά του πεδινού Αχλαδοχωρίου και του ορεινού Διασέλλου του Δήμου Φαρκαδόνας συνδεόταν με μια αρκετά παλιά γέφυρα.

Η παλαιότητα της γέφυρας, όπως επίσης και η στενότητα δεν επέτρεπαν την διέλευση δυο οχημάτων με τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές να ζητούν την επέκτασή της καθώς επίσης και την συντήρηση της.

Τα αιτήματα, τόσο των τοπικών Αρχών, μεταξύ αυτών του Δήμου Φαρκαδόνας, όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, κυρίως των κατοίκων των δυο χωριών εισακούστηκαν από την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ένα σημαντικό έργο υποδομής, χρήσιμο και αναγκαίο συνάμα για τους κατοίκους στο ορεινό κομμάτι Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου του Δήμου Φαρκαδόνας, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε πρόσφατη συνεδρίασή της.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού του έργου: «Επέκταση γέφυρας επί της ΑΡ. 25 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού στο τμήμα Αχλαδοχωρίου – Διασέλλου» συνολικού προϋπολογισμού 600.000.

Το έργο πέραν της ασφάλειας που θα προσφέρει στους διερχόμενους οδηγούς, θα βοηθήσει και θα εξυπηρετήσει στο έπακρο τις ανάγκες των κατοίκων των δυο χωριών.