Πλούσιο φαγητό στο πανηγύρι των Ταξιαρχών σήμερα με 17 προβατίνες και 2 μοσχάρια

Πανηγυρικές εκδηλώσεις σήμερα το απόγευμα με αφορμή τον εορτασμό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την σημερινή έναρξη των εκδηλώσεων στην Δημοτική Κοινότητα Ταξιαρχών που τιμά τους Παμμεγίστους Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ.  Οι προετοιμασίες από πλευράς Δήμου, Δημοτικής Κοινότητας και κατοίκων έχουν ολοκληρωθεί και το χωριό είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες που θα συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Στις εκδηλώσεις δεν θα λείπει το καλό φαγητό, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της μεγάλης νηστείας των Χριστουγέννων. Παραδοσιακό φαγητό με την προσφορά κατοίκων 17 προβατίνων και 2 μόσχων.

Το εορταστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 5:15 μ.μ. παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών στον Ιερό Ναό όπου θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός, παράκληση και θα ακολουθήσει αρτοκλασία. Μετά τη λειτουργία ο Δήμος θα προσφέρει την φιλοξενία με παραδοσιακά φαγητά στους προσκυνητές.

Στις 8:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας στο προαύλιο χώρο του ναού θα χορέψουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού καθώς και χορευτικά γειτονικών πολιτιστικών συλλόγων ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική βραδιά με ζωντανή λαϊκή και δημοτική μουσική.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρξει λαχειοφόρος από την ποδοσφαιρική ομάδα των Ταξιαρχών η οποία θα μοιράσει διάφορα πλούσια δώρα.