Πλουσιοπάροχο το πανηγύρι της Κρήνης

Ευχαριστίες σε όλους εκείνους που συνέδραμαν με τις χορηγίες και τις προσφορές τους εκφράζει η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης

Πλουσιοπάροχη χαρακτηρίζεται από τη διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης η διοργάνωση του πρόσφατου πανηγυριού με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων.

Φυσικά για να συμβεί αυτό βοήθησαν κάτοικοι και επαγγελματίες του χωριού με τις ευγενικές χορηγίες τους σε τρόφιμα και ποτά.

Οι προσφορές ήταν αρκετές για να καλυφθεί στο έπακρο η εκδήλωση ενώ η συνεργασία με τους δωρητές ήταν άριστη, αφού ανταποκρίθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και με συνεργασία και φιλική διάθεση προσέφεραν -στο μέτρο του δυνατού- τα μέγιστα προκειμένου να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί όλο το χωριό.

Σήμερα λίγες ημέρες από την πρόσφατη επιτυχημένη διοργάνωση η διοίκηση του Συλλόγου  εκφράζει τις ευχαριστίες της στο πρόσωπο όλων των χορηγών της εκδήλωσης. Η συμβολή όλων, είναι αυτή που έγινε η αφορμή να αναβιώσει το πανηγύρι του χωριού που έκανε τους συγχωριανούς και τα παιδιά τους να χαρούν και να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν.
Μεταξύ των χορηγιών ήταν:
Πρόβατο προσέφεραν οι: Ηλίας Μανασσής, Χαλκιάς Χρήστος, Χρήστος Γεωργίου, Δημήτρης Μορέλλας, Δημήτρης Καραμίχας.
Κρασί προσέφεραν οι: Στεργιανός Κώστας, Κακκάλιας Νίκος
Νερά προσέφεραν οι: Ηλίας-Λένα Τζιότζιολα, Βαγγέλης Μανασσής
Αναψυκτικά οι:  Γιώργος-Ελενη Χαλκιά, Βάσω-Βάϊος Παπαστεφάνου
Λάδι: Κατερίνα Πλακούτση
Κριθαράκι: Φωτεινή Τσιάντου
Το ψωμί ήταν δωρεά των αρτοποιών Μαντζανά, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε ανιδιοτελώς ο Μανασσής Νίκος στα ηλεκτρολογικά και ο κρεοπώλης Οικονόμου Νίκος.
Ποσά σε χρήματα προσέφεραν οι κάτοικοι:
Μάγγος Λευτέρης, Τσιάμης Θανάσης, Χοχλιώνης Σωτήρης, Λακιάρας Ηλίας, Βαγγέλης Καλούσιος, Ανδρέας Πλατάρας, Χρύσα Αλεξίου, καφέ Χάος, Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα-Πέτρος Αργυρίου, ανώνυμοι δωρητές.

Τέλος το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες στο Θεόδωρο Λακιάρα και τη συντακτική ομάδα του «ΚΡΗΝΗ LIVE» για την προβολή της εκδήλωσης και για την εν γένει βοήθειά του, καθώς και τους μικρούς εθελοντές για την πηγαία και άδολη προσφορά τους.