Ποδοσφαιριστές της Γερμανίας επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στην Κρήνη

Άφησαν κατά μέρους τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις και είπαν να χαλαρώσουν με ξενάγηση σε αξιοθέατα του νομού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Γερμανικής ομάδας SVB Böblingen της Στουτγκάρδης άδραξαν της ευκαιρίας των αγώνων σε περιοχές της Θεσσαλίας και επισκέφτηκαν διάφορες Θεσσαλικές περιοχές μεταξύ των οποίων και του χωριού της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Αξίζει να σημειωθεί η Γερμανική ομάδα φέρει τοπικό χρώμα μιας και μέλη της είναι δυο παιδιά καταγόμενα από την Κρήνη, των αδελφών Δημήτρη και Λευτέρη Μάγγου.

Ειδικότερα η ομάδα αγωνίστηκε στο Βόλο με την ερασιτεχνική ομάδα του «Α.Σ. ΕΡΜΗ – Βόλου» ενώ τις δύο επόμενες ημέρες συμμετείχε σε αγώνες μεταξύ της Μικτής Μαγνησίας και του «Α.Ο. Τρίκαλα».

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας αφίχθησαν με τους γονείς τους στο Βόλο στις 6 Φλεβάρη όπου διέμεναν μέχρι και τις 11 του ίδιου μήνα πραγματοποιώντας αρχικά τις προπονήσεις ενώ στην συνέχεια τους αγώνες.

Αναφορικά με τις επιδόσεις στο ενεργητικό της μετρά μία νίκη και μία ήττα από τους Συλλόγους της Μαγνησίας.

Κατά την επιστροφή από το Βόλο  αθλητές και γονείς  είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν με λεωφορείο την Κρήνη. Ξεναγήθηκαν στο χωριό από τον Λευτέρη, τον Δημήτρη και τη μητέρα τους απήλαυσαν τοπικές λιχουδιές στο Ψητοπωλείο «Το Κέντρο» και εντυπωσιάστηκαν από τη φιλοξενία και την υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι ιδιοκτήτες αλλά και γενικότερα οι κάτοικοι της Κρήνης.

Οι αθλητές αναχώρησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Κρήνη, μη παραλείποντας να δεσμευτούν για νέα επίσκεψη.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα.