Πολυκοσμία, χορός και ξεφάντωμα στο πανηγύρι των Γεωργανάδων

Θρησκευτικός και ψυχαγωγικός τόνος με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου

Θρησκευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα είχαν οι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο δημοτικό διαμέρισμα Γεωργανάδων για να τιμηθεί η μνήμη του πολιούχου του χωριού Αγίου Γεωργίου.

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων που τελέστηκαν στον ενοριακό, πανηγυρίζοντα Ναό που κοσμεί το χωριό, κάτοικοι και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού, όπου διασκέδασαν στο ετήσιο πανηγύρι που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή φορά, πάντα με πρωτοβουλία του δραστήριου προέδρου του χωριού κ. Βαγγέλη Ζιώγκου.

Πριν την έναρξη των εκδηλώσεων ο κ. Ζιώγκος ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλαν και βοήθησαν για την πραγματοποίηση του ετήσιου πανηγυριού, ευχόμενος σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, προκοπή και αγάπη. Στάθηκε στην συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ του ιδίου και των κατοίκων για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών και κοινωνικών δράσεων.

Λίγο αργότερα μουσικοχορευτική νότα έδωσαν τα χορευτικά σύνολα του χωριού και των συνόλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Πετρωτού και Γυναικών Φαρκαδόνας.

Η μουσική ορχήστρα έδωσε γιορτινό τόνο με τους συμμετέχοντες να δράττουν της ευκαιρίας και να διασκεδάσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις εκδηλώσεις προσφέρθηκε η παραδοσιακή φιλοξενία στους καλεσμένους προσφορά του Δήμου και κατοίκων.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Τρικάλων ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας και ο πολιτευτής κ. Θανάσης Λιούτας, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.