Πολιτιστική και ιστορική απόχρωση έφερε το πανηγύρι της Φαρκαδόνας

Μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων το πρόγραμμα συνεχίστηκε στην πλατεία της κωμόπολης με μουσικοχορευτική εκδήλωση, με την εμφάνιση τοπικών χορευτικών συνόλων, που διοργάνωσε ο Δήμος με την παρουσίαση χορευτικών, αλλά και την προσφορά παραδοσιακής φιλοξενίας

Η πλατεία της Φαρκαδόνας γέμισε ασφυκτικά από κατοίκους της κωμόπολης και επισκέπτες, που θέλησαν να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν στο ετήσιο πανηγύρι που διεξάγεται κάθε χρόνο στις 19 Μαΐου.

Μια εκδήλωση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες κόσμου, που απολαμβάνει ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με παράδοση, ήθη, έθιμα και πολιτισμό.

Μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων το πρόγραμμα συνεχίστηκε στην πλατεία της κωμόπολης με μουσικοχορευτική εκδήλωση, με την εμφάνιση τοπικών χορευτικών συνόλων, που διοργάνωσε ο Δήμος με την παρουσίαση χορευτικών, αλλά και την προσφορά παραδοσιακής φιλοξενίας.

Στον φετινό εορτασμό του Αι Νικόλα ο Δήμος Φαρκαδόνας τίμησε και την μνήμη των Ελλήνων Ποντίων, στα πλαίσια των 100 χρόνων από την Γενοκτονία του 1919. Για το λόγο αυτό στις φετινές εκδηλώσεις προγραμμάτισε και την εμφάνιση του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών της Λάρισας. 

Το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αφήνοντας σε κατοίκους και επισκέπτες τις καλύτερες των εντυπώσεων.