Προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση του Αγοραστού στα Τρίκαλα ο Χ. Μιχαλάκης

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, έχει προγραμματιστεί μεθαύριο Τετάρτη στις 20:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση του Κώστα Αγοραστού στα Τρίκαλα, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» Χρήστος Μιχαλάκης.

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, έχει προγραμματιστεί μεθαύριο Τετάρτη στις 20:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

Ήδη ο Χρήστος Μιχαλάκης έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για την ομιλία, συντονίζοντας ένα μεγάλο μέρος των ενεργειών. Φυσικά κατά τις περιοδείες του ανά το νομό δεν παραλείπει να υπενθυμίσει στους πολίτες την εκδήλωση, η οποία αναμένεται να είναι ογκώδεις από κόσμο και από παλμό.

Και σε αυτό φυσικά θα συμβάλει ο Χρήστος, ο οποίος γνωρίζει καλά τον τρόπο. Αναμφίβολα η εκδήλωση θα φέρει την επιτυχημένη σφραγίδα του και η πολυκοσμία θεωρείται δεδομένη…