Προετοιμάζονται για την έναρξη της κυνηγητικής περιόδου και στη Φαρκαδόνα

Ελάχιστες ημέρες χωρίζουν και τους κυνηγούς της Φαρκαδόνας από την έναρξη της νέας κυνηγητικής περιόδου. Η νέα σεζόν για τους κυνηγούς, όπως είναι γνωστό ξεκινά στις 20 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και τα τέλη του ερχόμενου χειμώνα.

Ο νεοσύστατος σύλλογος της Φαρκαδόνας πρόσφατα απέκτησε στέγη καθώς αποτελούσε έναν από τους κυριάρχους στόχους του πρόεδρου κα Πέτρου Παλάντζα και των μελών της διοίκησης. Ο νέος χώρος που φιλοξενεί τα γραφεία του Κυνηγητικού Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων βρίσκεται στο κέντρο της Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα επί της οδού Πλαστήρα 5.

Στην παρούσα φάση η διοίκηση του Συλλόγου αναμένει από το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την κοινοποίηση της ρυθμιστικής για την φετινή περίοδο, απόφαση που περιγράφει τους κανόνες γύρω από την θήρα αλλά λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν το κυνήγι. Η ρυθμιστική αναμένεται από μέρα σε μέρα προκειμένου να προχωρήσουν και τα διαδικαστικά θέματα τόσο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Φαρκαδόνας, όσο και στα υπόλοιπα όργανα που δραστηριοποιούνται στο νομό.

Πλέον τα μέλη της διοίκησης καλούν τους κυνηγούς της Φαρκαδόνας να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να καταθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση των αδειών.

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος πάντως βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τα αρμόδια Όργανα και Υπηρεσίες προκειμένου στις 20 Αυγούστου να ξεκινήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα και στην περιοχή της Φαρκαδόνας το κυνήγι.