Προκαλούν φόβο και αγωνία τα φίδια που εμφανίζονται στο νηπιαγωγείο Ταξιαρχών

Γονείς έχουν παρατηρήσει στο σημείο αρκετές φορές τα ερπετά, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο που παίζουν τα παιδιά

Ένα γεγονός που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στο νηπιαγωγείο Ταξιαρχών του Δήμου Φαρκαδόνας ήρθε να μεταφέρει στο ΚΡΗΝΗ LIVE μητέρα ενός παιδιού.

Όπως μας ενημέρωσε κατά την έλευσή της στο σχολείο για να πάρει το παιδί, παρατήρησε στην εξωτερική είσοδο του προαυλίου ένα μεγάλο φίδι, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο που έπαιζαν αμέριμνα τα νήπια.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, καθώς έχουν παρατηρηθεί κι άλλες φορές φίδια στο συγκεκριμένο σημείο, όπου καθημερινά δέχεται την επισκεψιμότητα των παιδιών που φιλοξενούνται για αρκετές ώρες στο σχολείο. Οι γονείς έχουν θορυβηθεί ζητώντας από το Δήμο να παρέμβει, καθαρίζοντας το χώρο και λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα.

Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που μας κοινοποίησε η μητέρα αναφέρεται μεταξύ των άλλων:

«Είναι η τέταρτη φορά που βρίσκουμε κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σχολείο αλλά ευτυχώς ήταν έξω και πάλι διότι δύο από αυτές τις φορές ήταν μέσα στο χώρο του σχολείου (μια φορά κάτω από τον φούρνο και μια μέσα στις τουαλέτες). Πείτε μου εσείς σας παρακαλώ που να απευθυνθώ για να υπάρξει επιτέλους κάποιος να ενδιαφερθεί για την ασφάλεια των 16 μικρών παιδιών που παίζουν τρώνε και κοιμούνται σ’ αυτόν τον χώρο.

Σε έναν χώρο που είναι περικυκλωμένος από βουνά χόρτων που κόπηκαν μεν δεν μαζεύτηκαν δε. Ότι μπόρεσαν να μαζέψουν οι δάσκαλοι μάζεψαν τα υπόλοιπα τι;

Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να κάνει ο Δήμος μας κάτι να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδάκια μας στα σχολεία;».