Προοδευτική παρουσία με προσφορά χρόνων στο δημοκρατικό χώρο

Ο επιστήθιος φίλος του Νίκου Τσιλιμίγκα, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Κακάλιας διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις μια θέση στα περιφερειακά έδρανα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Επιστήθιος φίλος του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» Νίκου Τσιλιμίγκα, ο Οιχαλιώτης γιατρός Βασίλης Κακαλίας, διεκδικεί δυναμικά την ψήφο μας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Άτομο προσιτό στην τοπική κοινωνία του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά και ευρύτερα στο νομό, είναι έτοιμο να σε ακούσει κάθε στιγμή και να προσφέρει την βοήθεια, είτε σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική του ιδιότητα, είτε σε θέματα που άπτονται με την περιοχή μας και το νομό.

Έρχεται να προσφέρει με την παρουσία του έναν διαφορετικό αέρα ανανέωσης, που φέρει η κεντροαριστερά, μέσω προοδευτικών ανθρώπων που συμμετέχουν σε όλα τα σχήματα με σκοπό την προσφορά στο τόπο.

Και ένα από αυτά ακούει στο όνομα του Βασίλη Κακάλια, που από νεαρή ηλικία μέχρι και σήμερα ανήκε στον προοδευτικό χώρο, μάλιστα με πλούσια δράση.

Ο Βασίλης Κακάλιας δεν θα ήταν υπερβολικό να αναφέρουμε ότι αποτελεί την ελπίδα για την πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας και του νομού για πολλούς λόγους. Για την προσφορά του, για την επιστημονική του κατάρτιση, για τις ιδέες και το όραμά του, για τον πράο χαρακτήρα του.

Πρόσωπο που μπορούμε και πρέπει να στηρίξουμε στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές για την αλλαγή των συσχετισμών και υπαρχόντων δεδομένων.