Προσέφεραν φιάλες ζωής οι Τρικαλινοί αστυνομικοί

Η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων έδειξε το κοινωνικό πρόσωπο διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη

Το κοινωνικό τους πρόσωπο ήρθαν να αναδείξουν το πρωί της Παρασκευής οι Τρικαλινοί αστυνομικοί που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων. Η αιμοδοσία διεξήχθη στο Τμήμα Αιμοδοσίας του γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη που καθορίστηκε η 14η Ιουνίου κάθε έτους. Από νωρίς το πρωί όπου και ξεκίνησε η αιμοδοσία δεκάδες ήταν οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, προσφέροντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους και χαρίζοντας ζωή στους πάσχοντες που χρήζουν άμεσης βοήθειας. Για μια ακόμη φορά στην παρούσα δράση να υπογραμμιστεί ότι υπήρξε έντονη και η συμμετοχή πολιτών, που θέλησαν να συμμετέχουν στην εθελοντική δράση.

Ο αριθμός των φιαλών αίματος που συγκεντρώθηκαν χαρακτηρίστηκε ικανοποιητικός και θα φιλοξενηθεί στην Τράπεζα Αίματος.

Η διοίκηση της Ι.Ρ.Α Τρικάλων ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους και μη, την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, για την συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία. Εξήγησαν ότι δεν ξεχνούν ότι η αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων θα συνεχίσει τις εθελοντικές δράσεις της με αμείωτη ένταση, για το καλό τόσο των συναδέλφων, όσο και του κοινωνικού συνόλου, αντλώντας την δύναμη από την υποστήριξη τόσο των μελών όσο και των φίλων της.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *