Προσφορά ζωής από τους κατοίκους της Φανερωμένης

Έκοψαν την πίτα τους την περασμένη Κυριακή οι αιμοδότες του χωριού

Λίγο χρόνο από το χρόνο τους έρχονται να δώσουν οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος Φανερωμένης του Δήμου Φαρκαδόνας, σώζοντας ζωές μέσω της προσφοράς αίματος.

Κάτοικοι του χωριού προ τετραετίας περίπου δημιούργησαν το Σύλλογο Αιμοδοτών Φανερωμένης δημιουργώντας τη δική τους τράπεζα αίματος με σκοπό να παρέχουν κάθε βοήθεια στους συγχωριανούς τους, όταν απαιτείται ανάγκη και σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και σε εθελοντικές οργανώσεις, όταν αυτό κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο.

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φανερωμένης αριθμεί περισσότερα των 40 μελών τα οποία προσήλθαν μετά από κάλεσμα της διοίκησης για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση κοπής της πίτας τους.

Στην εκδήλωση έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικόλαο Παπαμιχαήλ απολογισμός των δράσεων του περασμένου έτους. Μιας επιτυχημένης χρονιάς που τα μέλη και οι κάτοικοι του χωριού ανέδειξαν την ευαισθησία τους προς το κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Παπαμιχαήλ επεσήμανε ότι η αγάπη και η αλληλεγγύη των μελών είναι το κυρίαρχο στοιχείο για την επιτυχία του ιερού σκοπού που έχουν αναλάβει στον εαυτό τους και στην τοπική κοινωνία.

Με την αισιοδοξία ότι οι εθελοντές θα γίνουν περισσότεροι προγραμματίστηκαν διάφορες εκδηλώσεις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές για το 2017.

Ευχή όλων η χρόνια που διανύουμε να φέρει υγεία και λιγότερα προβλήματα στους Τρικαλινούς και γενικότερα στους Έλληνες πολίτες.