Προσκλητήριο σε αγρότες και κτηνοτρόφους απευθύνει ο Αχιλλέας Λιούτας

Τους καλεί να καταθέσουν αιτήσεις προκειμένου να γίνουν μέλη στον νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό (πρώην ΕΑΣ Τρικάλων)

Προσκλητήριο σε αγρότες και κτηνοτρόφους των Τρικάλων να εγγραφούν ως μέλη στο νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό, (πρώην ΕΑΣ Τρικάλων) απευθύνει ο πρόεδρος της συνεταιριστικής οργάνωσης κ. Αχιλλέας Λιούτας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων (μετά από την επιβαλλόμενη από το Νόμο 4384/2016 μεταβολή, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) καλούν τους αγρότες των Τρικάλων που καλλιεργούν βαμβάκι, δημητριακά (σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι κ.α.) καθώς και τους κτηνοτρόφους που διαθέτουν αιγοπρόβια μαλλιά, να εγγραφούν ως μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να υποβάλουν αιτήσεις στα γραφεία του Συνεταιρισμού, στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας, στο συγκρότημα εκκοκκιστηρίου, στο Μεγαλοχώρι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Με την εγγραφή τους στα μητρώα μελών του Συνεταιρισμού οι αγρότες δεν θα στηρίξουν μόνο τη Συνεταιριστική Ιδέα η οποία υπηρετείται από την Ε.Α.Σ. Τρικάλων με συνέπεια στα 90 χρόνια της ιστορίας της αλλά και γιατί μέσω υποστηρικτικών πολιτικών που επεξεργάζεται η Ένωση και θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, θα τύχουν καλύτερες τιμές τόσο ως προς τα παραδιδόμενα προϊόντα, όσο και ως προς την προμήθεια των αναγκαίων καλλιεργητικών εφοδίων.

Πληροφορίες: 24310-22911.

 


1 σχόλιο

  1. Μακριά από τον απατεώνα! Έβαλε διαφήμιση στον ΣΚΑΙ για τα γάλατα λες και έχει πανελλήνιο δίκτυο πωλήσεων για να καλέσουν τον γιο του σε καμιά εκπομπή για πάρει ψήφους! Tι να θυμηθούμε τα μεσιτικά στην νύφη του για το βαμβάκι 6 λεπτά το κιλό; Άσε βρε απατεώνα είναι πολλά!