Προσκλητήριο συμμετοχής στις απεργιακές εκδηλώσεις απευθύνουν οι ΕΒΕ Φαρκαδόνας

Ο πρόεδρος της διοίκησης κ. Ξάνθος Νάτσινας προσκαλεί τους συναδέλφους του να λάβουν μέρος στην απεργιακή εκδήλωση του ΠΑΜΕ το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία

Προσκλητήριο συμμετοχής στις απεργιακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στα Τρίκαλα, μεθαύριο Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη, απευθύνει στα μέλη του η Ένωση ΕΒΕ Φαρκαδόνας.

Ο πρόεδρος της διοίκησης κ. Ξάνθος Νάτσινας προσκαλεί τους συναδέλφους του να λάβουν μέρος στην απεργιακή εκδήλωση του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της συζήτησης και ψήφισης των νέων μέτρων. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία στις 10 το πρωί της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα προγραμματίζεται νέα συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

«Απέναντι στην νέα επίθεση κυβέρνησης – μονοπωλίων δυναμώνουμε τη φωνή μας. Οργανώνουμε τον κοινό αγώνα με τους εργαζόμενους, τη φτωχή αγροτιά απέναντι στον κοινό αντίπαλο. Περνάμε στην αντεπίθεση! Ο δρόμος συλλογικής και ανυποχώρητης πάλης για την ανάκτηση των απωλειών μας όλα αυτά τα χρόνια, η ενίσχυση της πάλης για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας είναι η μόνη ρεαλιστική προοπτική», τονίζει ο κ. Νάτσινας και συμπληρώνει:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με ΕΕ και ΔΝΤ. Με το νέο έγκλημα του 4ου μνημονίου, συνεχίζουν από κοινού την επίθεση στο εισόδημα και τα δικαιώματα των λαϊκών στρωμάτων. Ευθύνες έχουν και όλα τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, που προβλέπει τα μέτρα αυτά και άλλα».