Προσπάθειες ευαισθητοποίησης των εφήβων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS που έχει θεσμοθετηθεί την 1η Δεκεμβρίου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, συνδιοργανώνει  με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

Μια σημαντική προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού και συγκεκριμένα των εφήβων ξεκινά το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας.

Δυο φορείς που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά και να προστατυευτούν από σημαντικές ασθένειες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του AIDS που έχει θεσμοθετηθεί την 1η Δεκεμβρίου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας, συνδιοργανώνει  με το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας. Η εκδήλωση η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου με ομιλήτρια την κα Βιολέτα Ροκά, γενική ιατρό του Κέντρου Υγείας και τίτλο «Γνωρίζω το σώμα μου: Κίνδυνοι και Προφυλάξεις», ενώ θα ακολουθήσουν βιωματικές παρεμβάσεις και ομάδες συζήτησης που θα συντονίσουν το προσωπικό του κέντρου κοινότητας, η ψυχολόγος κα Δήμητρα Παπαστεργίου και η κοινωνική λειτουργός κα Ευαγγελία Καραπέτσα καθώς και ο ψυχολόγος κα Νίκος Ντιρογιάννης.