Το πρώτο συγγραφικό βήμα κάνει η 25χρονη Φαρκαδόνια Ζωή Αργύρη

Μετά από δεκάδες δημοσιεύσεις γραπτών της στον Ελληνικό Τύπο, σε διαδικτυακά sites, περιοδικά και συλλογές βιβλίων, το πρώτο της βιβλίο έρχεται να αναδείξει ακόμη περισσότερο το μεγάλο της ταλέντο και την μοναδική της, προσωπικότητα

Αν και είναι μόλις 25 χρόνων, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να κυνηγήσει το όνειρο κάνοντας το πρώτο συγγραφικό βήμα.

Ο λόγος για τη Φαρκαδόνια Ζωή Αργύρη που παρά το νεαρό της ηλικίας της αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή ενός βιβλίου το οποίο πραγματικά θα καθηλώσει τους αναγνώστες καθώς καταπιάνεται με επίκαιρα θέματα. Μετά από δεκάδες δημοσιεύσεις γραπτών της στον Ελληνικό Τύπο, διαδικτυακά sites, περιοδικά και συλλογές βιβλίων, αυτό το βιβλίο ήρθε να αναδείξει ακόμη περισσότερο το μεγάλο της ταλέντο και την μοναδική προσωπικότητά της. Να αναδείξει την καλοσύνη, την ταπεινότητα και την ευαισθησία που την χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο.

Πρόκειται για ένα οδηγό αυτοβελτίωσης με τίτλο «Ισορροπία», ο οποίος αποτελεί ένα μικρό θησαυρό θετικής ενέργειας, αυτογνωσίας και ολοκλήρωσης που την ισορροπία, όχι σαν έναν απλό δρόμο αλλά ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής. Για εκείνους που αναζητούν μία πηγή έμπνευσης για να αποκτήσουν νέα διάσταση.

Το βιβλίο βρίσκεται σε φάση προπαραγγελίας και ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές των αναγνωστών και των πρώτων κριτικών που το διάβασαν οι οποίοι εκδηλώνουν την στήριξή τους για αυτό το δημιούργημα από μια κοπέλα μόλις 25 ετών!!! Το βιβλίο διατίθεται σε όλη την Ελλάδα και σε 63 χώρες του εξωτερικού και αναμένεται να κερδίσει τις ψυχές όλων όσων το διαβάσουν. Το βιβλιοπωλείο BOOKS αγαπημένο της συγγραφέως θα είναι ένα εκ των βιβλιοπωλείων που θα το φιλοξενήσουν.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα βιβλιοπωλεία στα οποία το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο. Για παραγγελίες είτε ενυπόγραφα αντίτυπα μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310821622 ή  6988906321 είτε με την ίδια την συγγραφέα που θα σας προσφέρει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία.

η Ζωή Αργύρη

 
2 Σχόλια

 1. Ευαγγελία Μπίτζιου
  19/11/2017 at 15:43

  Συγχαρητήρια για το εγχείρημα σας κι εύχομαι αυτή να είναι μόνο η αρχή στην πορεία μιας σπουδαίας συγγραφικής πορείας!

 2. Φωτεινή
  17/11/2017 at 23:37

  Συγχαρητήρια Ζωή!!!!!
  Οι νέοι έχουν να μας πούν πολλά!!!!!
  Ας τους αφουγκραστούμε!