Πρωτόγνωρες καταστάσεις με την παρέλαση της Οιχαλίας

Γονείς δεν κατάφεραν καν να καμαρώσουν τα παιδιά τους μιας και η παρέλαση διεξήχθη πολί νωρίς, άγνωστο για ποιο λόγο, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και σενάρια

Για πρώτη φορά φέτος γονείς χωριών της δημοτικής ενότητας Οιχαλίας δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την μαθητική παρέλαση. Πρωτόγνωρες καταστάσεις οι οποίες πέραν από προβληματισμό, προκάλεσαν ταυτόχρονα ποικίλα σχόλια και διαμαρτυρίες.

Ποιος άραγε ήταν ο λόγος κανείς δεν μπόρεσε να κατανοήσει τους λόγους και την ενέργεια η μαθητική παρέλαση να διεξαχθεί νωρίτερα φέτος;

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την πληροφόρηση γονέων, τα προηγούμενα χρόνια η μαθητική παρέλαση ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Δυστυχώς φέτος ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, περί της 10:15 το πρωί με αποτέλεσμα γονείς που είχαν σε άλλα χωριά παιδιά νηπιαγωγείου να μην καταφέρουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση των μεγαλύτερων παιδιών τους που φοιτούν σε σχολεία της Οιχαλίας.

Σαφώς και ο φωτογραφικός φακός της «ΚΡΗΝΗ LIVE» δεν κατάφερε να συγκεντρώσει φωτογραφικό υλικό, καθώς ο ρεπόρτερ αφίχθη 10:40 το πρωί όπου οι εκδηλώσεις είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, ακόμη και με την κατάθεση στεφάνων, όπου στην Οιχαλία διεξάγεται μετά το τέλος της παρέλασης κι όχι πριν όπως γίνεται σε όλα τα χωριά του Δήμου μας.

Οι γονείς που δεν παρακολούθησαν την παρέλαση εξέφραζαν τα παράπονα και τα έντονα σχόλια, τονίζοντας ότι κάποιοι προσπάθησαν να «μαζέψουν» την παρέλαση άρον-άρον καθώς υπήρχαν αιρετοί που ήθελαν να βγουν από την υποχρέωση και να αποχωρήσουν για την Φαρκαδόνα.

Τα παράλογα του φετινού εορτασμού και των εκδηλώσεων που θα κάνουν καιρό να ξεχαστούν.
2 Σχόλια

  1. Στις 11:00 θα πρέπει να ξεκινάει η παρέλαση στα κέντρα των δημοτικών ενοτήτων.
    Ας ελπίσουμε το χθεσινό σφάλμα της Οιχαλίας να μην επαναληφθεί. Είναι άδικο για τους γονείς των μικρότερων διαμερισμάτων.

  2. Γιαννης
    26/03/2019 at 08:59

    Το προγραμμα εγραφε 10:30 .. Tωρα γιατι ξεκινησαν στις 10;15 να ζητησουμε να
    μας εξηγησουν οι υπευθυνοι ..Του χρονου καλυτερα..