Πρωτόγνωρες και ανεπανάληπτες διακοπές έζησαν στη Χαλκιδική ηλικιωμένοι της Φαρκαδόνας

Ένα αξέχαστο πενταήμερο με διαμονή σε έναν όμορφο χώρο και συγκεκριμένα στο τουριστικό συγκρότημα ΣΙΘΩΝ στη Μεταμόρφωση της Χαλκιδικής

Ένα άκρως εντυπωσιακό πενταήμερο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ηλικιωμένοι της Φαρκαδόνας, που αποτελούν μέλη του ΚΑΠΗ της έδρας του Δήμου. Ο Δήμος σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής και τη συντονιστική επιτροπή του Κ.Α.Π.Η. Φαρκαδόνας διοργάνωσαν μια εξαιρετικά όμορφη εκδρομή που οι συμμετέχοντες θα την θυμούνται για χρόνια. Και πώς άλλωστε όταν είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά και να απολαύσουν ένα εξαιρετικό πενταήμερο με διαμονή σε έναν όμορφο χώρο και συγκεκριμένα στο τουριστικό συγκρότημα ΣΙΘΩΝ στη Μεταμόρφωση της Χαλκιδικής.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Φαρκαδόνας συμμετείχε οικονομικά κατά ένα ποσοστό στην ημερήσια διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) των μελών του ΚΑΠΗ που έλαβαν μέρος στην εκδρομή, ενώ καλύπτει εξ ολοκλήρου το κόστος μεταφοράς από τη Φαρκαδόνα στη Χαλκιδική και το κόστος της επιστροφής.

Το πρόγραμμα του πενταημέρου περιελάμβανε και μεταφορές για μπάνιο στα Ψακούδια, νυχτερινή έξοδο στη Μεταμόρφωση και στη Νικήτη, προσκύνημα στην Ορμύλια και στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Περιηγήσεις και εκδρομές στο πρώτο (Κασσάνδρα)  και στο δεύτερο (Σιθωνία)  πόδι της Χαλκιδικής, στο Νέο Μαρμαρά και στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς.

Το εντυπωσιακότερο όλων ωστόσο ήταν η φιλοξενία στο τουριστικό συγκρότημα ΣΙΘΩΝ οι υπεύθυνοι του οποίου επεφύλασσαν σειρά εκπλήξεων στους ηλικιωμένους. Πέραν των άλλων οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος διοργάνωσαν το πενταήμερο, σειρά εκδηλώσεων και διαγωνισμών για την ψυχαγωγία των ηλικιωμένων. Από μουσικοχορευτικές βραδιές μέχρι και διαγωνισμούς παιχνιδιών με έπαθλο βραβεία και μετάλλια. Για την ευχαριστήσει των ηλικιωμένων διοργανώθηκαν μουσικοί διαγωνισμοί, χορευτικοί διαγωνισμοί, μέχρι και παιχνίδια τύπου survivor!!! στα οποία οι ηλικιωμένοι θυμήθηκαν τα νιάτα τους.

Φυσικά σε όλα αυτά συνέβαλαν οι υπεύθυνοι της μονάδας και ιδιαιτέρως ο συντοπίτης κος Δημήτρης Τυράκης, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό για την διαμονή και ευχαρίστηση των συμμετεχόντων.

Στο πρόσωπο του κ. Τυράκη διακρίναμε έναν άνθρωπο δραστήριο και ακούραστο, έναν πετυχημένο επιχειρηματία ο οποίος αγαπάει τη δουλειά του και εργαζεται στη συγκεκριμένη επιχείρηση με ζήλο τα τελευταία 15 έτη φιλοξενώντας κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες συμπολίτες.

«Για εμάς προέχει η ευχαρίστηση των πελατών μας. Πασχίζουμε όλοι από τους ιδιοκτήτες μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο ώστε η διαμονή των επισκεπτών μας, να μείνει αξέχαστη. Θεωρώ ότι καταφέρνουμε στο καλύτερο το στόχο μας», σημείωσε ο υπεύθυνος της μονάδας κ. Δημήτρης Τυράκης, μιλώντας στο «ΚΡΗΝΗ LIVE» που επισκέφτηκε τη μονάδα καλύπτοντας δημοσιογραφικά για λίγες ώρες την εκδρομή.

Την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της εκδρομής το ξενοδοχειακό συγκρότημα επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής και Έργων κ.κ. Ηλία Καραμάνο και Γιάννη Μέμηλα.

Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι εγκαινίασαν ουσιαστικά τη συνεργασία με τον υπευθύνο  της μονάδας κο Δημήτρη Τυράκη, κόβοντας μάλιστα και πίτα συνεργασίας.

Ιδιαίτερη ανάγκη ένοιωσαν οι συμμετέχοντες στην εκδρομή να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον πρόεδρο και τον Γραμματέα του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας κ.κ. Οικονόμου Κων/νο και Θεοδώρου Βασίλη για την άψογη  οργάνωση, τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη και το Δήμο Φαρκαδόνας για την οικονομική στήριξη της πρωτόγνωρης για εκείνους εκδρομής.

Καταλήγοντας να υπογραμμιστεί ότι την συγκεκριμένη μονάδα επιλέγουν τα τελευταία χρόνια αρκετοί Τρικαλινοί για τις διακοπές τους είτε μεμονωμένα, είτε ομαδικά, διανύοντας ημέρες απόλαυσης και ξενοιασιάς όλες τις εποχές του χρόνου.

α