Πρωτομαγιάτικες αποδράσεις για τους δημότες Φαρκαδόνας

«Ξεχύθηκαν» στην εξοχή για να απολαύσουν την φύση και να «πιάσουν» τον Μάη, όπως επιτάσσει η παράδοση

Στη φύση και στις ομορφιές που κρύβει το Μαγιάτικο περιβάλλον απέδρασαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης οι Φαρκαδόνιοι κάθε ηλικίας. Σε κάθε σημείο του Δήμου και στα 18 χωριά του νομού, άτομα κάθε ηλικίας βγήκαν στην εξοχή, απολαμβάνοντας τον ήλιο και το εντυπωσιακό περιβάλλον, που σκιαγραφείται από κάθε είδους χρώματα κι αρώματα.

Κι αν κάποιοι Τρικαλινοί, ταυτόχρονα και Φαρκαδόνιοι προτίμησαν να συμμετέχουν σε κάποια απεργιακή εκδήλωση, για να τιμηθούν οι αγώνες των εργαζομένων και οπι εργατικές κατακτήσεις για το 8ωρο, οι πλειονότητα των Τρικαλινών και κατ’ επέκταση των Φαρκαδόνιων απέδρασαν στην φύση.

Πολλά σημεία του Δήμου μας συνάντησαν μεγάλη επισκεψιμότητα. Το Πλατανόδασος της Οιχαλίας, το Παπαδοπούλι μεταξύ Αχαλαδοχωρίου και Διασέλλου, η Παναγία στη Φαρκαδόνα, αλλά και περιοχές, όπως του Ζάρκου και του Γριζάνου, αλλά και το Δάσος του Αγίου Νικολάου κοντά στο Κεραμίδι, πλημύρισαν στην κυριολεξία από κόσμο.

Εκατοντάδες άτομα με τις παρέες τους συγκεντρώθηκαν ψήνοντας και γλεντώντας απολαμβάνοντας το όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Το Πλατανόδασος της Οιχαλίας επέλεξαν για πρωτομαγιά ο αντριπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ Γιάννης Αναγνώστου με τον φίλο του και πρόεδρο του Δ.Σ. Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη

Κι αφού οι σούβλες μπήκαν στη φωτιά, αργά το μεσημέρι στρώθηκαν επιτόπια τα γιορτινά τραπέζια με το τσιμπούσι να διαρκεί έως αργά το απόγευμα.


3 Σχόλια

  1. Ποια απεργιακή εκδήλωση για αγώνες των εργαζομένων και πρασινα άλογα μας λες ρε κρηνηλαιβ ολοι φάγαν και ηπιαν τον αγλεγορα σημερα. Η πρωτομαγια ειναι γιορτη της φυσης και οχι οι μαλακιες που γραφετε

  2. Μια χαρά τα γραφει το Krinilive αγαπητε Michael. Η Πρωτομαγιά ειναι ημερα απεργιας για να τιμηθούν οι αγώνες και οι κατακτήσεις των εργαζομένων. Απλά συνδυάζεται και με απόδραση στη φύση. Μάλλον είστε λίγο ανιστόρητους, με το συμπαθεί.

  3. Dimitris
    Μια χαρά τα γραφει το Krinilive αγαπητε Michael. Η Πρωτομαγιά ειναι ημερα απεργιας για να τιμηθούν οι αγώνες και οι κατακτήσεις των εργαζομένων. Απλά συνδυάζεται και με απόδραση στη φύση. Μάλλον είστε λίγο ανιστόρητος, με το συμπαθειο.