Πρωτοπορεί στις υπηρεσίες καθαριότητας η επιχείρηση «Πέτρος Ι. Σπήλιος» στη Φαρκαδόνα

Συνεχίζει να πρωτοπορεί η επιχείρηση «Πέτρος Ι. Σπήλιος» στη Φαρκαδόνα και είναι κοντά μας, προσφέροντας ότι ζητήσουμε για το αυτοκίνητο, τώρα όμως και για το σπίτι.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης και το προσωπικό της είναι κοντά μας, όποια στιγμή τους ζητήσουμε, προσφέροντας τεχνογνωσία και υπηρεσίες που διακρίνονται, συναντώντας την εμπιστοσύνη της πολυπληθούς πελατείας.

Το τελευταίο διάστημα πέραν του καθαρισμού των οχημάτων η επιχείρηση επεκτείνει την δραστηριότητά της και στην κατοικία.
saloni-kokkino

Κι αν αγχωνόμαστε για τους λεκέδες στο σαλόνι ή στα στρώματα και στα υφάσματα των καθισμάτων της οικίας υπάρχει λύση που ακούσει στο όνομα της επιχείρησης «Σπήλιος».

viologikos-saloni-spiti-prin-meta

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού, πριν και μετά

Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πεντακάθαρο σαλόνι ή στρώματα με προσεγμένη εργασία στο χώρο του σπιτιού από εξειδικευμένο συνεργείο και μηχανήματα της «karcher».skoupa-karcher

Τα μικρόβια και τα ακάρεα απομακρύνονται και τα χρώματα του σαλονιού φωτίζονται και ανανεώνονται μοναδικά.

Φυσικά ας μην ξεχνούμε το αυτοκίνητο.

Χάρη στην πολυετή πείρα της επιχείρησης παρέχεται ο βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού του αυτοκινήτου είτε είναι υφασμάτινο, είτε δερμάτινο με τέλεια αποτελέσματα. Και βέβαια για τη δική μας εξυπηρέτηση.amaxi-viologikos

prin-meta-saloni-aytoΗ πολυετής πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου, το προσωπικό μεράκι, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα αρίστης ποιότητας υλικά, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του άψογου καθαρισμού στο αυτοκίνητο μας. Ιδανικό για όλους, απαραίτητο σε οικογένειες με παιδιά και σε ταξί. Το αυτοκίνητό μας είναι πραγματικά καθαρό και δείχνει σαν καινούριο.

Ειδικότερα κατά τον καθαρισμό πραγματοποιείται γυάλισμα με 3 αλοιφές της Μ3, κέρωμα όλου του αυτοκινήτου, ξεθάμπωμα των θολών φαναριών.

xethampoma-fanaria

ξεθάμπωμα θολών φαναριών

Η m3 ανάλογα με το πρόβλημά σας και τον τύπο του χρώματος χρησιμοποιεί τα κατάλληλα υλικά για να επαναφέρει το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση. Χρησιμοποιώντας 3 αλοιφές ανάλογες με την ποιότητα του χρώματος, για να αποφευχθεί η θαμπάδα και τα σημάδια της βούρτσας και σε συνδυασμό με επιπλέον κερί για την προστασία του χρώματος, επιτυγχάνει την αύξηση της διάρκειας της καλής κατάστασης του αυτοκινήτου σας. Και πάντα με την τεχνική και την εγγύηση της m3.

alifh-auto

Πέρασμα αλοιφής στο αυτοκίνητο

gynaika-alifi-amaxi

Πέρασμα αλοιφής στο αυτοκίνητο

Η σειρά καθαριότητας περιλαμβάνει πλυντήριο αυτοκινήτου, βιολογικός καθαρισμός σαλονιού αυτοκινήτου, ξεθάμπωμα φαναριών, ράμπα για πλύσιμο από κάτω, αλοιφή χρώματος, βούρτσα για εξωτερικό γρήγορο πλύσιμο, αλλαγή λαδιών σέρβις.

Το σημαντικότερο όμως ο βιολογικός σαλονιών σπιτιού κάτι στο οποίο έρχεται να πρωτοστατήσει η επιχείρηση.

Όλες οι υπηρεσίες σε συμφέρουσες τιμές και σε λογικό κόστος.

Ενδεικτικά το κόστος για το ξεθάμπωμα των φαναριών ανέρχεται στα 20 ευρώ και η αλοιφή αυτοκινήτου από 80 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2433023235, 6974330349 και στο e-mail: info@spilios.gr