Ρίγη συγκίνησης στη διάρκεια της εκδρομής στη Βόρεια Ήπειρο

Κάτοικοι του Κλοκοτού και όμορων διαμερισμάτων συμμετείχαν στην εκδρομή που διοργάνωσε η ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκοτού

Με γεμάτες τις αποσκευές τους εμπειρίες και εικόνες που προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης επέστρεψαν οι συμμετέχοντες στην μονοήμερη εκδρομή που διοργάνωσε στην Βόρεια Ήπειρο η ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκοτού.

Κάτοικοι του Κλοκοτού και όμορων διαμερισμάτων συμμετείχαν στην εκδρομή έχοντας την ευκαιρία να επισκεφτούν μνημεία της Β. Ηπείρου. Να ξεναγηθούν σε περιοχές που ζουν και δραστηριοποιούνται Έλληνες μεταλαμπαδεύοντας τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Πέραν των λοιπών επισκέψεων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να προσκυνήσουν στην εκκλησία του Αγίου Κοσμά. Το μεσημέρι περιηγήθηκαν στους Αγίους Σαράντα που βρίσκονται απέναντι από την Κέρκυρα για να γνωρίσουν την παραλιακή πόλη, να ξεκουραστούν και να δειπνήσουν.

Κατά την εκδρομή υπήρξαν στάσεις για ξεκούραση και χαλάρωση και σε ελληνικές πόλεις, της Ηγουμενίτσας και των Ιωαννίνων.